Se virksomheder der besøger din hjemmeside

Find Prospects med LeadScoreApp

Prospects i LeadScoreApp giver dig det fulde overblik over hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside. Det betyder at du kan være mere proaktiv i dit salg og markedsføring, samt få  mere viden og indsigt om potentielle kunder.

Sæt turbo på salgsarbejdet

Start hver dag med en liste over varme leads, som du kan gøre til nye kunder. 

LeadScoreApp gør dit salgsarbejde nemmere. Her finder du leads, som du ved er kvalificerede, fordi de af egen motivation har fundet frem til hjemmesiden og investeret tid i at researche jeres produkter. 

Nu kan du se, hvilke virksomheder det er, få deres kontaktinformation, se deres profil på sociale medier og nemt finde kontakter på LinkedIn.

info om virksomheder der har besøgt hjemmesiden

Virksomhedsinformation

I prospect-værktøjet kan du læse information om den virksomheder der har besøgt dig. Du kan b.l.a se hvor i verden virksomheden er fra. Hvor mange ansatte virksomheden har og hvilken branche der er tale om.

Sociale medier

Du kan hurtigt få komme ind på dine besøgendes sociale medier. I prospect-værktøjet, får du nemt vist, hvilke sociale medier virksomheden er på, samt link til deres hjemmeside.

Besøgshistorik

Med vores Prospect værktøj kan du se hvilke sider virksomhederne har været inde at besøge, hvilken dato de har besøgt siderne og på hvilket tidspunkt. Du kan endda se hvor mange unikke besøg der er pr. virksomhed.

Fyld din salgstragt op med varme leads

Her er værktøjerne, der gør dig i stand til at få flere leads, øge konverteringerne
og glæde salgsafdelingen med flere varme- og kvalificerede leads.

Sælg mere til virksomheder med købsovervejelser

Hold øje med adfærden på virksomheder i din salgstragt. Har en virksomhed 3 gange været inde og kigge på et bestemt produkt? Har de lagt noget i kurven, men ikke gennemført check out? Har flere forskellige personer besøgt ”Om os” siden? Det er alt sammen adfærd, som viser, at der er købsovervejelser – og det kan du tage action på.

Find kvalificerede Prospects

Vi beriger besøgsstatistikken med yderligere datapunkter, som alle sælgere vil elske. Se virksomhedsnavn, industri, beskrivelse, antal medarbejder, etableringsår, postnummer, land, antal sidevisninger, antal besøg og 90 dages besøgshistorik.

Fyld din salgstragt op

Finder du en virksomhed i LeadScoreApp, som matcher profilen på jeres drømmekunde, så kan du tilføje dem til en favoritliste. Så får du live notifikationer, hver gang de tilgår hjemmesiden. Sammen med vores bureaupartner kan du få oprettet online markedsføring målrettet denne liste, så der opbygges top-of-mind præference for jeres virksomhed.

Perfekt timing på mødebooking

Fald ikke i den fælde at tro, at alle, der er interesseret i dialog, vil udfylde kontaktformularen eller klikke frem til kontaktsiden og ringe dig op. I LeadScoreApp finder du virksomheder, der er midt i en researchfase, hvor det er perfekt timing at tilbyde dem indsigt og afklaring i forhold til deres behov. Du kan se alt, de har læst på hjemmesiden, så du kan målrette din samtale rigtigt ved at kigge på besøgshistorikken.

Gå dybere med lead tracking

Udgiver du et nyhedsbrev, så kan du få tracking på alle subscribers på nyhedsbrevet. Nu får du fuldt overblik over enkeltpersoners adfærd på hjemmesiden og besøgshistorikken afslører, hvor hver person er i købsprocessen – og om de går med købsovervejelser.

Leadscoring og lead tracking
leadtracking grafik

Prioritér salgsindsatsen mod varme leads

Med lead scoring får du automatisk bygget en prioriteret liste af varme leads (kontaktpersoner i virksomheden), som går med købsovervejelser. Sælg nemmere til kontakter du allerede har en relation til. LeadScoreApp fortæller dig, hvornår timingen er perfekt til at overdrage et lead til salg – og giver fuldt indblik i interesser og købsmotivation ved at kigge på besøgshistorikken.

Automatisk lead pleje

Få endnu bedre ROI på dine online kampagner ved at automatiserer det rigtige budskab, til de rigtige leads, på det rigtige tidspunkt. LeadScoreApp tracker alle besøg på hjemmesiden og sender målrettede beskeder på E-mail, SMS og sociale medier for at varme et lead godt op til salg.

den digitale kunderejse

Marketing automation

Hvert klik på hjemmesiden fortæller noget om interesse og afslører også stadiet i kunderejsen. Brug adfærdsdata fra hjemmesiden til at segmentere alle subscribers af dit nyhedsbrev og brug kunderejsen til at formidle det rigtige budskab til dit lead på det helt rigtige tidspunkt og på den rigtige kanal.

CRM systemet er steroider til sælgerne

Her får sælgerne det fulde overblik over alle deres virksomheder, kontakter, opgaver og salg. Alt drives frem af kundernes interaktioner, så sælgerne præsenteres for de muligheder, der har størst sandsynlighed for at give et salg. Mange processer kan automatiseres, så sælgerne kun skal fokusere på at snakke med varme og kvalificerede kontakter.  

LeadScoreApp CRM

Ofte stillede spørgsmål

Kan I tracke alle besøgende?

Vi har kun mulighed for at tracke virksomheder, med faste IP-adresser. Det vil sige at vi ikke har mulighed for at tracke mobile enheder, eller virksomheder med skiftende IP-adresser (Typisk mindre virksomheder).

Hvordan tracker i dine besøgende?

Prospectfinder benytter reverse DNS, til at identificere de besøgende på dine hjemmeside. Det vil sige at, ud fra den IP-adresse en virksomhed har, indsamler informationer omkring den virksomhed.

Hvad koster det?
De første 100 prospects er gratis. Herefter fra 500 DKK/mdr. Men så får du også alle funktionerne i LeadScoreApp til leadgenerering. Se mere her

Hvad kan jeg med Prospects i LeadScoreApp?

 • Se hvilken virksomhed der besøger min hjemmeside 
 • Se en beskrivelse af virksomheden 
 • Se hvor mange gange virksomheden har besøgt min hjemmeside
 • Se hvor mange unikke besøgende der er fra virksomheden
 • Se hvilke sider der er læst
 • Overvåg potentielle kunders adfærd på hjemmesiden. 
 • Byg en call-liste med varme kundeemner
 • Få notifiaktioner direkte i din indbakke
 • Oprette avancerede søgefilter
 • Fordele virksomheder mellem sælgere
 • Eksporterer call-lister

Mangler du flere leads og mere salg?

Sæt din leadpleje på autopilot og fokuser kun på de varme leads! Prøv det gratis i dag!