LeadScoreApp – Demovideo2018-05-30T11:51:03+01:00

Mangler du flere leads og mere salg?

Sæt din leadpleje på autopilot og fokuser kun på de varme leads!

Se priser her
Se resultater her

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg købe leads?
Nej, vi tilbyder et system til din hjemmeside, så du selv bliver bedre til at identificerer og bearbejde leads. Men vi kan hjælpe med opsætning af systemet og online markedsføring, så din hjemmeside kan begynde at genere flere leads.

Er det lovligt?

Ja, men du skal opdaterer din politikker på hjemmesiden, så det fremgår at du bruger cookies og laver målrettet markedsføring.

Hvad er et Lead?
Et lead er kort og godt en potentiel kunde – en person – IKKE bare et navn på en virksomhed.  Vi opsamler personlige oplysninger fra formularer på hjemmesiden eks. popups, downloads og tilmeldinger.

Hvad er et varmt Lead?

En potentiel kunde, der har går med overvejelser om at købe dit produkt, men som ikke af sig selv har taget kontakt endnu.

BESTIL GRATIS DEMO

Sæt dit salg og din markedsføring på autopilot med LeadScoreApp!
Gør dine sælgere til super sælgere og automatiser din markedsføring.”Ved at afgive bestilling accepterer jeg handelsbetingelser for brug af LeadScoreApp og giver samtykke til, at LeadScoreApp må behandle mine persondata til brug for opfyldelsen af aftalen med LeadScoreApp og til administrationen af min profil på virksomhedens hjemmeside.”

brianDin demo er GRATIS og helt uforpligtende indtil du har fået 100 leads du kan gøre til nye kunder!
Brian Kristiansen,
CEO & Founder, LeadScoreApp