Skab Effektive Popups Med Sleeknote

Sleeknote hjælper dig med at skabe popups som ikke skader brugervenligheden på din hjemmeside.

Indsamle præcist den data som du har behov for

Sleeknote giver dig utroligt mange muligheder for at indsamle data omkring dine besøgende, på din hjemmeside. Ikke nok med at det er et virkeligt kraftfuld værktøj, så er det også utroligt brugervenligt at benytte. 

Sleeknote sørger for at dine popups, ikke skaber irritation hos dine brugere, samt at det passer perfekt sammen med dit design. 

Med LeadScoreApp kan du sendte data direkte til Sleeknote, med hjælp fra vores Zapier integration. Dette giver et væld af muligheder, for at du kan personlige gøre din hjemmeside endnu mere.

Analytics og Indsigter

Sleeknote giver dig mulighed for at analysere og indsamle præcist de indsigter, som du har behov for. Du kan oprette benchmarks, sammenligne din kampagner, splitteste og meget mere.

Drag n' drop editor

Skab dine kampagner på en let og brugervenlig måde. Sleeknote gør hele processen i at lave en kampagne, hurtig og smertefri vha. deres drag n’ drop editor. Du har både mulighed for at vælge mellem en af deres mange pre-made templates, eller lave dem helt fra bunden.

Segmentering

Der findes ikke et lead, der er ens. Derfor er det vigtigt at du segmentere dine forskellige leads, sådan at det bliver muligt at vise den rigtige besked, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige lead.

Integrationer

Leadgenerering handler ikke om at få mange leads, det handler om at få leads, der passer til din virksomhed. Derfor giver Sleeknote dig mulighed for at intergere Sleeknote, med dine yndlings 3. parts applikationer. 

overblik sleeknote icon

Overblik

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på alle dine kampagner, derfor giver Sleeknote dig et let og overskueligt overblik, over alle dine kampagner.

LeadScoreApp og Sleeknote

Et samarbejde mellem LeadScoreApp og Sleeknote, igennem Zapier. Vil med garanti give dig mulighed for at opnå bedre resultater. 

LeadScoreapp system til leadgenerering og marketing automation

Prøv sleeknote i dag!