Online CRM2018-11-19T17:26:00+00:00

Online CRM

Boost dit salg med LeadScoreApps online CRM

Prøv Gratis Demo

 

Gammeldags CRM rutiner giver ingen mening!

Med LeadScoreApp får du et effektivt og fleksibelt online CRM system, som overvåger
og scorer dine leads’ købeadfærd på din hjemmeside.

LeadScoreApp er en ny tilgang til CRM, hvor vi sætter din hjemmeside i centrum for bearbejdning af dine leads og kunder. Når leads og kunder besøger din hjemmeside, registrerer vores system deres adfærd og et pointsystem beregner, hvor salgsklar leadet er. Det betyder, at din salgsafdeling nu kan spare tid og i stedet fokusere på de leads, der er mest profitable for jeres virksomhed.

I LeadScoreApp kan du nemt gemme alle dine kundeoplysninger og segmentere din kundedatabase. På den måde kan du hurtigt og effektivt målrette dine salgs- og markedsføringsaktiviteter til hvert kundesegment. Alt fra e-mails til opringninger registreres i databasen, og det betyder, at du fremadrettet får overblik over alle de aktiviteter og indsatser dine sælgere foretager sig med dine kunder.

Online CRM

CRM, der virkelig sætter kunden i centrum

LeadScoreApps CRM er et intelligent system, der automatisk får kendskab til dine kunder gennem tracking og adfærdsdata.

PRØV GRATIS DEMO

Afkod dine leads’ købssignaler

Købsprocessen kan nemt være lang. De nye kundeleads er måske i den fase, hvor der indsamles informationer, og de prøver at danne sig et overblik.

Her er det alt for påtrængende at presse på med et salg. Ved at handle når leadet er klar kan du opnå en kortere salgscyklus og højere lukkerate.

I dag er 80% af købsbeslutningen flyttet ind på hjemmesider, hvor brugerne læser sig til fordele/ulemper, specifikationer og andres erfaringer.

Ved at overvåge, hvilke sider og typer af indhold et lead læser på hjemmesiden kan man få en indikation af, hvor langt et lead er i købsprocessen.

Dreaming

Tydelige købssignaler, du kan se i LeadScoreApp

Med de data kan du:

 • Få indsigt i, hvilke leads der overvejer at købe her og nu 
 • Få indsigt i, hvilke produkter de interesserer sig for
 • Identificere muligheder for opsalg og mersalg 
 • Målret salgsarbejde til de rigtige leads på det rigtige tidspunkt 
 • Planlæg salgsopfølgningen, så virksomheden får størst mulig succes med kundeleads

Du får altså det store overblik over salgsprocesserne og hvordan ressourcerne skal fordeles. Hos vores nuværende kunder oplever vi at LeadScoreApp gang på gang er en øjenåbner, der giver virksomheder nye muligheder og bedre uddeling af tid og ressourcer.

Sælgere handler ikke længere i blinde men ringer kun til hotte leads, og marketing sørger for intensiv leadpleje og skaffer flere varme leads.

Online CRM med
lead tracking og scoring

– Gør din hjemmeside til et aktivt salgsværktøj og gør flere leads til kunder!

Lad data være drivkraften i dine salgsprocesser

Med LeadScoreApp får du mulighed for at bruge data til at drive dit salg. Du kan se ALT hvad alle dine leads foretager sig på din hjemmeside. Du kan se hvilke sider de besøger og hvornår.

Du får tracking på ALT, hvad de foretager sig og får fuldt overblik over det digitale fodaftryk, de efterlader – og i sidste ende kan du kvalificere flere leads til købeklare kundeemner.

Dreaming
PRØV GRATIS DEMO
Task layout

 

Optimer dine salgsprocesser 

Luk dit salg hurtigere ved at identificere kundeemner, der bare har brug for det endelige skub. Se, hvis leads har åbnet dine e-mails eller downloadet dine filer. Opbyg salgsprocesser, automatiser opgaver og spor din ydeevne.

 

Luk salget med lead scoring

Luk salget hurtigere med vores lead scoring funktion, som er et pointsystem, der er integreret i vores online CRM-system. Lead scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

Lead Scoring
LeadSCoreApp task

 

Noter og påmindelser

Hos LeadScoreApp ved vi, hvor vigtigt det er at holde styr på dine kunderelationer. Derfor har vi udviklet en note og påmindelsesfunktion i vores online CRM-system. Så er det muligt for dig at oprette noter og holde styr på den dialog og de aftaler, dine sælgere har haft med jeres nye leads.

 

Få succes med CRM

Identificer og få et overblik over dine kunder med LeadScoreApp. Hold styr på dine daglige opgaver, og konverter flere af dine leads til faste kunder, så du kan vækste og styrke dine kunderelationer og sælge mere – alt sammen imens du sparer tid.

More new deals
Online CRM

Med LeadScoreApp kan du overvåge:

 • Om salgsaktiviteterne virker.

 • Kunderne, du har besøgt.

 • Kunderne, du har givet et tilbud.

 • Om kunderne reagerer på en bestemt kampagne.

 • Om eksisterende kunder pludselig begynder at interessere sig for andre produkter.

 • Om leads, der tidligere har takket nej til et tilbud, bliver aktive igen.

 • Og meget mere.

Boost dit salg med online CRM

Prøv en komplet og ubegrænset demo af LeadScoreApp.
– Det er GRATIS op til 100 leads.

BESTIL GRATIS DEMO I DAG