Boost dit salg med LeadScoreApps online CRM

Med LeadScoreApp får du et effektivt og fleksibelt online CRM system, som overvåger og scorer dine leads købeadfærd på din hjemmeside.

Gammeldags CRM rutiner giver ingen mening!

LeadScoreApp er en ny tilgang til CRM, hvor vi sætter din hjemmeside i centrum for bearbejdning af dine leads og kunder. Når leads og kunder besøger din hjemmeside, registrerer vores system deres adfærd og et pointsystem beregner, hvor salgsklar leadet er. Det betyder, at din salgsafdeling nu kan spare tid og i stedet fokusere på de leads, der er mest profitable for jeres virksomhed.

I LeadScoreApp kan du nemt gemme alle dine kundeoplysninger og segmentere din kundedatabase. På den måde kan du hurtigt og effektivt målrette dine salgs- og markedsføringsaktiviteter til hvert kundesegment. Alt fra e-mails til opringninger registreres i databasen, og det betyder, at du fremadrettet får overblik over alle de aktiviteter og indsatser dine sælgere foretager sig med dine kunder.

Afkod dine leads’ købssignaler

Købsprocessen kan nemt være lang. De nye kundeleads er måske i den fase, hvor der indsamles informationer, og de prøver at danne sig et overblik.

Her er det alt for påtrængende at presse på med et salg. Ved at handle når leadet er klar kan du opnå en kortere salgscyklus og højere lukkerate.

I dag er 80% af købsbeslutningen flyttet ind på hjemmesider, hvor brugerne læser sig til fordele/ulemper, specifikationer og andres erfaringer.

Ved at overvåge, hvilke sider og typer af indhold et lead læser på hjemmesiden kan man få en indikation af, hvor langt et lead er i købsprocessen.

Online CRM tracking

Optimer dine salgs processer

Customer Journey

Track dines leads' kunderejse og bliv i stand til at levere perfekt personlig markedsføring. Med LeadScoreApps Customer Journey funktion vinder du den digitale kunderejse.

Marketing automation

Marketing Automation

Forøg ROI'en på din markedsføringsindsats med vores marketing automation værktøj. Send det rigtige budskab, til det rigtige lead, på det rigtige tidspunkt.

CRM

LeadScoreApp er en ny tilgang til CRM, hvor vi sætter din hjemmeside i centrum for bearbejdning af dine leads og kunder. LeadScoreApp CRM, gør salg og service effektivt.

Timeline

Se, hvornår og hvordan dine leads bruger din hjemmeside.

Lead Scoring

Find hotte leads, der er klar til at tage næste skridt i deres købsproces.

Triggers

Få notifikationer på leads, der besøger bestemte sider på din hjemmeside.

Lead scoring baseret på Lead tracking

File tracker

Få en notifikation, når dit lead åbner dit tilbud.

Aktiviteter

Se oversigt over dine e-mails, opkald og kundemøder mm.

Task

Se dine salgsopgaver, som systemet automatisk opretter.

Tydelige købssignaler, du kan se i LeadScoreApp

email icon

Åbner salgsmails

Klikker på links

Downloader filer

product icon

Læser produkt- beskrivelser

Læser referencer på hjemmesiden

Besøger siden igen efter 6 måneder

Med de data kan du:

Du får altså det store overblik over salgsprocesserne og hvordan ressourcerne skal fordeles. Hos vores nuværende kunder oplever vi at LeadScoreApp gang på gang er en øjenåbner, der giver virksomheder nye muligheder og bedre uddeling af tid og ressourcer.

Sælgere handler ikke længere i blinde men ringer kun til hotte leads, og marketing sørger for intensiv leadpleje og skaffer flere varme leads.

Optimer dine salgsprocesser

Luk dit salg hurtigere ved at identificere kundeemner, der bare har brug for det endelige skub. Se, hvis leads har åbnet dine e-mails eller downloadet dine filer. Opbyg salgsprocesser, automatiser opgaver og spor din ydeevne.
Lead scoring
Lead scoring og profilering

Markedsføring efter interesser

Luk salget hurtigere med vores lead scoring funktion, som er et pointsystem, der er integreret i vores online CRM-system. Lead scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

Noter og påmindelser

Hos LeadScoreApp ved vi, hvor vigtigt det er at holde styr på dine kunderelationer. Derfor har vi udviklet en note og påmindelsesfunktion i vores online CRM-system. Så er det muligt for dig at oprette noter og holde styr på den dialog og de aftaler, dine sælgere har haft med jeres nye leads.

note grafik
online crm

Få succes med CRM

Identificer og få et overblik over dine kunder med LeadScoreApp. Hold styr på dine daglige opgaver, og konverter flere af dine leads til faste kunder, så du kan vækste og styrke dine kunderelationer og sælge mere – alt sammen imens du sparer tid.

Automatisk e-mail automation crm

Med LeadScoreApp kan du overvåge:

Leadgenererings Blog

Lær hvordan du kan effektivisere dit salg med brug af lead scoring, og hold dine sælgere fokuseret på de bedste leads. Se kundens adfærd med lead scoring.

Fyld din pipeline med  en daglig liste af kvalificerede virksomheder. Med prospects kan du se hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside, og hvilke sider de læser.

Få den ultimative guide igennem hvordan du skal leadgenerere i 2019. Teknikker som tracking, scoring og automation til at skabe nye leads – helt automatisk

Boost dit salg med Online CRM

Prøv en komplet og ubegrænset demo af LeadScoreApp – Det er GRATIS op til 100 leads.