Morning Catch Add-On til LeadScoreApp

Website Tracking og Lead Scoring Add-On

Når du får et lead fra Morning Catch, så kan du med LeadScoreApp tracke alle besøg og sidevisninger, dine leads har på hjemmesiden. Se alle sidevisninger dit lead har fra 90 dage før de udfyldte pop-up vinduet og op til 1 år efter. Få automatisk en notifikation, når et lead er klar til yderligere salgsopfølgning og support.

Integrationer

Plug and play

LeadScoreApp tracker dine kundeemner på hjemmesiden og bruger deres digitale fodspor til at målrette, automatisere og personliggøre dine kampagner i f.eks Mailchimp og Campaing Monitor

Det tager kun få minutter at koble dit nyhedsbrev til LeadScoreApp.

Markedsføring efter customer journey

Opsæt de faser, som dine kunder går igennem i en købsprocess. På den måde kan du se, hvor mange kunder, der befinder sig i de enkelte faser, og du kan oprette målrettede e-mails, der sendes automatisk, når en kunde går i stå i en fase.

Customer Journey Tracking med LeadScoreApp
Lead tracking kan profilere på baggrund af online adfærd

Markedsføring efter interesser

Alt hvad dine leads foretager sig på din hjemmeside, er med til at fortælle, hvad de interesserer for. Her kan du benytte vores interesseprofiler til at segmentere og automatisere målrettede e-mails mod netop den interesse, som et lead scorer højest på.

Markedsføring efter adfærd

Følg dine leads’ adfærd på hjemmesiden. Se hvilke sider de kigger på, og hvor ofte de besøger din hjemmeside. Opret målrettede e-mails efter de købssignaler, der efterlades på hjemmesiden og lad LeadScoreApp automatisk prioritere og sende de bedste e-mails.

lead tracking viser hvilke sider et lead har besøgt
Lead tracking finder frem til hvor varmt et undemne er

Brug lead scoring til at lukke salget

Brug vores lead scoring-funktion til at få overblik over, hvilke af dine leads, der er mest købeklare. Ud fra dette kan du opsætte din automatiske e-mail marketing og sørge for at lukke salget med perfekt timede e-mails eller oprette opgaver til salgsafdelingen.

LeadScoreApp Add-On Til Morning Catch

  • Målret salget til de rigtige leads, på det rigtige tidspunkt
  • Effektiviser dine ressourcer – brug kun tid på varme leads
  • Øg salget ved at reagere på alle købssignaler, leads efterlader på hjemmesiden
LeadScoreApp CRM, lead scoring og marketing automation

Prøv Morning Catch med LeadScoreApp i dag