Track adfærden på dine leads med Lead Tracking

Med Lead Tracking kan du tracke adfærden på dine leads, som du kan bruge til at skabe personlig markedsføring. 

Kvalificér dine leads med adfærdsdata

Med lead tracking bliver dine leads adfærd tracket, hvilket giver dig indsigt ind i dine leads, omkring hvad de finder interessant, relevant, værdifuldt osv. 

Derved bliver de muligt at skræddersy relevant og personligt markedsføring til hvert enkelt lead, så man kommunikere med et lead på den bedst mulige måde.

Alt den information som LeadScoreApp indsamler, bliver samlet i vores Online CRM, hvor vi giver dig et overblik over alle dine leads, så kommunikere med dem ud fra hvad de finder relevant.

 LeadScoreApp giver med andre ord, dig mulighed for at sende det rigtige budskab, til de rigtige leads, på det rigtige tidspunkt, med det rigtige indhold. 

Skab relevant indhold

Få adfærdsdata på dine leads, så du kan sende personlig indhold til den rette modtager.

Få kvalificerede kunder

Få en liste på hvem der har besøgt din hjemmeside, og se hvem der er kvalificerede.

Øger dit salg

Med Lead Tracking får du flere kunder, så du dermed kan øge salget.

Flere kvalificerede kundeemner i din pipeline

Lead Tracking

Med LeadScoreApp kan du følge dine leads digitale fodaftryk. Se hvilke sider dine leads besøger, om de læser dine mails og om de downloader dine filer. Med lead tracking får du indsigt i dine leads aktivitet på hjemmesiden og interesse for dine produlter.

Lead Scoring

Lead scoring giver dig overblikket over dine varme leads. LeadScoreApp tracker dine leads’ digitale fodaftryk på din hjemmeside, aflæser deres købssignaler og udregner prioriteret lister af varme leads - som du kan gøre til nye kunder.

Webleads icon

Prospects

Prospects i LeadScoreApp giver dig det fulde overblik over hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside. Det betyder at du kan være mere proaktiv i dit salg og markedsføring, samt få mere viden og indsigt om potentielle kunder.

Udnyt din hjemmesides fulde potentiale

Data, der er jetbrændstof til dine salgs- og markedsføringsprocesser!

Hos LeadScoreApp tror vi på, at små data er ligeså vigtige som store data fra eksempelvis Google Analytics.
Men mange virksomheder ved stadigvæk kun, hvor mange der besøger deres hjemmeside og ikke hvem.

Derfor har vi udviklet LeadScoreApp; et system, der viser dig, hvem der besøger din hjemmeside, og hvad de kigger på.

Det giver en masse små data, der hurtigt bliver til noget større data, der afslører behov, interesser, købssignaler og meget mere.

leadtracking grafik
Lead scoring addon

Luk salget med leadscoring

Undersøg enhver bruger og enhver handling, de har truffet i realtid med fuld timeline over alle sidevisninger. 

Se, hvem der besøger vigtige konverteringssider, efterlader en kurv, søger efter produkter, åbner e-mails, interagerer med andre marketingkanaler og hvornår de seneste har besøgt hjemmeside. 

Luk salget hurtigere med vores Lead Scoring funktion. Lead Scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.

online crm

Track selv de mindste interaktioner med din hjemmeside

Med LeadScoreApp kan du tracke, selv de mindste interaktioner med din hjemmeside. Det kan fx være om et lead har klikket på en knap, scrollet ned til bunden af en side eller hvad et lead har søgt på. 

Spor digitale fodaftryk

Med LeadScoreApp kan du tracke, hvordan dine leads bruger din hjemmeside. Se, hvilke sider de læser, hvilke mails de åbner, og hvilke filer de downloader.
Lead scoring og lead tracking
Lead tracking kan profilere på baggrund af online adfærd

Adfærdsprofilering

Hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profileringsfunktion til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller købsadfærd.
LeadScoreApp CRM, lead scoring og marketing automation

Små data - store indsigter

LeadScoreApp giver dig data om dine leads, som du kan handle på. Du vil få indsigt i, hvor købeklar hvert enkelt lead er, og ligeledes hvilke interesser leadet har på baggrund af deres online adfærd.

Leadgenererings Blog

Lær hvordan du kan effektivisere dit salg med brug af lead scoring, og hold dine sælgere fokuseret på de bedste leads. Se kundens adfærd med lead scoring.

Fyld din pipeline med  en daglig liste af kvalificerede virksomheder. Med prospects kan du se hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside, og hvilke sider de læser.

Få den ultimative guide igennem hvordan du skal leadgenerere i 2019. Teknikker som tracking, scoring og automation til at skabe nye leads – helt automatisk

Få lead tracking ligesom så mange andre virksomheder

Opret en gratis konto i dag