LEAD SCORING ADD-ON TIL MAILCHIMP

Boost dit salg og effektiviser din markedsføring

Leadscoring add-on til Mailchimp

Med LeadScoreApp er det muligt at sende personlige og relevant e-mails til dine abonnenter, udfra dine subscribers adfærd på din hjemmeside. 

Istedet for at Mailchimp sender automatiske e-mails ud, alt efter den adfærd en abonnent har på dit nyhedsbrev. Så har du nu mulighed for at sende automatiske e-mails ud, alt efter den adfærd en abonnent har på din hjemmeside. 

Adfærden en abonnent på din hjemmeside, siger meget mere om deres købsmotivation, end hvis man kun tracker deres adfærd på et nyhedsbrev

Den dybe integration mellem LeadScoreApp og Mailchimp, gør det muligt at lave forskellige triggers i LeadScoreApp, og derefter få Mailchimp til at sende relevant markedsføring. 

Det kan fx være at en af dine abonnenter har opnået en leadscore på 50, så vil LeadScoreApp bede Mailchimp, sende en mail ud med et konkret tilbud el.lign.

Lead scoring

Hold fokus på varme leads

Med LeadScoreApp får du overblikket over hvilke abonnenter der går med købeovervejelser. Systemets lead scoring funktion tildeler en score til hver subscriber på baggrund deres egen online adfærd. Udfra den tildelte lead score, bliver det muligt for dig at sende personlige og relevante e-mails ud vha. programmer som fx Mailchimp.

Website tracking og lead scoring

Se hvilke sider dine abonnenter besøger

Når en abonnent klikker på et link i dit nyhedsbrev, vil du kunne følge vedkommendes rejse på din hjemmeside, og få handledygtige data som du kan bruge proaktivt i dit salg og markedsføring

Muligheder med LeadScoreApp som add-on​

LeadScoreApp’s værktøjer giver dig mulighed for at spare en masse tid, og få meget større ROI på dine nyhedsbreve

lead score icon

Lead Scoring

Se hvor købsparate dine abonnenter er, og brug det proaktivt i dit salg.

Få informationer om dine leads gennem profilering gennem sociale medier

Profilering

Få profileret hver abonnent, automatisk udfra deres adfærd.

Markedsføring

Automatisk personligt skræddersyet kommunikation, til hver abonnent.

LeadScoreApp med mailchimp

Dynamisk Segmentering med Mailchimp

LeadScoreApp segmentere automatisk subscribers ud fra deres adfærd på din hjemmeside. Hvis man vælger at bruge LeadScoreApp sammen med Mailchimp, så vil de forskellige segmenter, blive brugt til at sende relevant og personligt markedsføring til din subscribers. Derved man er sikret at modtageren vil finde indholdet relevant.

Det unikke samarbejde mellem LeadScoreApp og Mailchimp, tager din markedsføring til det næste niveau. 

Kvalificer dine abonnenter til salg, med adfærdsdata

Du får automatisk flere data om dineabonnenter. Data der viser hvor købsparat hver enkel person er, og ligeledes hvad vedkommende er interesseret i.

online crm
Lead scoring og lead tracking

Spor digitale fodaftryk

Med LeadScoreApp kan du tracke hvordan dine abonnenter bruger din hjemmeside. Se hvilke sider de læser, hvilke mails de åbner, og hvilke filer  de downloader.

Adfærdsprofilering

Hvert klik på din hjemmeside afsløre noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profilerings funktion til at segmenter abonnenter efter dine produkter, målgrupper eller købsadfærd.

Lead scoring og profilering
Lead tracking finder frem til hvor varmt et undemne er

Luk salget med Lead scoring

Luk salget hurtigere med vores Lead Scoring funktion, som er et pointsystem integreret i vores online CRM-system. Lead Scoring hjælper dig med at identificere købeklare abonnenter.

Automatisk e-mail automation crm

Plug 'n' play Installation

Det tager kun få minutter at koble LeadScoreApp op på Mailchimp. Der er direkte integration til Mailchimp. Prøv LeadScoreApp nu, og se effekten, når du sender dit næste nyhedsbrev!

Track dine subscribers i dag

Opret en gratis konto i dag