Heyloyalty2018-10-16T08:30:57+00:00

Logo_transparent_white_plain1 as_white

Opret Automatiske E-mails Efter Medlemmers Adfærd

Send automatisk det rigtige budskab,
på det rigtige tidspunkt,
til de rigtige medlemmer!

Website Tracking og Lead Scoring Add-On

LeadScoreApp tracker dine kundeemner på hjemmesiden og bruger deres digitale fodspor til at målrette, automatisere og personliggøre dine kampagner i Heyloyalty.

Prøv LeadScoreApp gratis!

Markedsføring Efter Customer Journey

Opsæt de faser, som dine kunder går igennem i en købsprocess. På den måde kan du se, hvor mange kunder der befinder sig i de enkelte faser, og du kan oprette målrettede e-mails, der sendes automatisk, når en kunde går i stå i en fase.

Markedsføring Efter Adfærd På Hjemmesiden

Følg dine leads’ adfærd på hjemmesiden. Se, hvilke sider de kigger på og hvor ofte de besøger din hjemmeside. Opret målrettede emails efter de købssignaler, der efterlades på hjemmesiden og lad LeadScoreApp automatisk prioritere og sende de bedste e-mails.

Markedsføring Efter Interesser

Alt, hvad dine leads foretager sig på din hjemmeside, er med til at fortælle, hvad de interesserer for. Her kan du benytte vores interesseprofiler til at segmentere og automatisere målrettede e-mails mod netop den interesse, som et lead scorer højest på.

Dynamisk Segmentering

Opsæt dynamiske segmenter ud fra adfærden på hjemmesiden og andet kundedata. På den måde får du et nemt og hurtigt overblik over dine leads og kan se, hvilken målgruppe de tilhører. Herefter kan du sætte gang i din automatiske e-mail marketing.

Brug Lead Scoring Til At Lukke Salget

Brug vores lead scoring funktion til at få overblik over, hvilke af dine leads der er mest købeklare. Ud fra dette kan du opsætte din automatiske e-mail marketing og sørge for at lukke salget med perfekt timede e-mails eller oprette opgaver til salgsafdelingen.

LeadScoreApp Add-On Til Heyloyalty:

  • Personaliseret indhold til de rigtige leads, på det rigtige tidspunkt

  • Effektiviser dine ressourcer – lad nyhedsbrevene sende sig selv

  • Øg din kundepleje og lad dine automatiske e-mails føre dine leads videre i købsprocessen

Enhver virksomhed bør have mindst 10 automatiske e-mails målrettet medlemmers adfærd på sitet, ellers taber de både kunder og salg på gulvet.

PRØV GRATIS DEMO