GUIDET TOUR2018-12-03T14:46:29+01:00
LeadScoreApp guidet tur

Guidet tour af LeadScoreApp

Et salgsværktøj til leadgenerering,
CRM og marketing automatisering

Gå på opdagelse i LeadScoreApp, og lær hvordan du kan få flere kunder
ved hurtigt og nemt at automatisere dine salgs- og markedsføringsprocesser.

Spor digitale fodaftryk

Med LeadScoreApp kan du tracke, hvordan dine leads bruger din hjemmeside. Se hvilke sider de læser, hvilke mails de åbner, og hvilke filer de downloader.

lead tracking viser hvilke sider et lead har besøgt
Lead tracking kan profilere på baggrund af online adfærd

Adfærdsprofilering

Vi tror på, at hvert klik på din hjemmeside afslører noget om, hvad din kunde interesserer sig for. Brug LeadScoreApps profileringsfeature til at segmentere leads efter dine produkter, målgrupper eller deres købsadfærd.

Målrettede e-mails

Send e-mails med det rigtige indhold, på det helt rigtige tidspunkt. Afkod dine kunders købsadfærd fra din hjemmeside, og udsend automatiske e-mails til de leads, der har brug for det sidste skub til at gennemføre købet af dit produkt.

E-mail automation

Opbyg langvarige kunderelationer, og oplev bedre salgsresultater med LeadScoreApps e-mail automation funktion. Alt du skal gøre er at trække en liste over de leads, der har integreret med din hjemmeside ud fra systemet og bruge den til at sende målrettede og personlige budskaber ud til dine kunder via enten e-mail, SMS eller marketing automation kampagner.

Sæt din markedsføring på
autopilot og udnyt fordelene

Opbyg salgsprocesser, automatiser dine opgaver og spor din ydeevne.

Send personlige e-mails

Benyt ikke længere udviklerne til at eksportere en CSV-fil. Kombiner i stedet dine e-mails i ét system, og spar tid. Med LeadScoreApps personlige e-mail funktion, kan du sende målrettede og personaliserede e-mails til de segmenter du ønsker.

Dynamiske segmenter

Opbyg dynamiske segmenter for at sende e-mails, SMS, marketing automation kampagner og meget mere. Opbyg segmenterne på enhver adfærd og ethvert kundedata.

Købsprocessen

Opbyg marketing automation kampagner til hvert trin i dine kunders købsrejse. Udsend målrettede og automatiske e-mails, der hjælper dig med at rykke dine leads mod den endelige konvertering til kunder.

Noter og påmindelse

Hos LeadScoreApp ved vi, hvor vigtigt det er at holde styr på dine kunderelationer. Derfor har vi udviklet en note og påmindelsesfunktion i vores online CRM-system. Så er det muligt for dig, at oprette noter og holde styr på den dialog og de aftaler, dine sælgere har haft med jeres nye leads.

Optimér dine salgsprocesser 

Luk dit salg hurtigere ved at identificere kundeemner, der kun mangler det endelige skub til at tage en købsbeslutning. Se, hvis dine leads har åbnet dine e-mails eller downloader dine filer. Opbyg salgsprocesser, automatiser dine opgaver og spor din ydeevne.

Få flere leads med
Leadgenerering og
Marketing Automation

 

BESTIL GRATIS DEMO I DAG