Byggebranchen og LeadScoreApp

Find ud af hvem af dine kunder, der er klar til at modtage et tilbud på
deres næste hus, og hvornår det er bedst at kontakte dem.

Automatiser din kundepleje og få styr på dine kunder

En katalogbestilling er kun det første skridt dine kunder tager, før de skal til at købe et hus. Du har måske oplevet, at det ofte tager dine kunder mange måneder efter de har bestilt et katalog, før de er klar til en dialog med dig.

Ved at automatisere opfølgningen på dine katalogbestillinger kan du lade dine sælgere følge op på en prioriteret liste af nye potentielle kunder, så du nemt og hurtigt kan generere mere salg og få optimeret din kundeplejeproces.

LeadScoreApp overvåger dine kunders adfærd på din hjemmeside. Fra hvem der besøger din side, til hvem der åbner dine tilsendte kataloger. Men vigtigst af alt måler systemet, hvem af dine leads der er klar til at realisere deres boligdrømme hos dig.

Derved kan du ved hjælp af automatiske e-mails udsende dit byggetilbud og konvertere dem til nye kunder. Start med at opbygge din nye salgsproces i dag og spor din ydeevne.

Fundamentet omkring LeadScoreApp

Hele fundamentet af LeadScoreApp er bygget op omkring disse fire værktøjer

tracking icon

Lead Tracking

LeadScoreApp tracker et leads interaktion med hjemmesiden, og derved bliver det muligt at indsamle uundværlige indsigter.

lead score icon

Lead Scoring

Point gives til et lead, alt efter hvilke sider de besøger. Et besøg på forsiden kan fx give 1 point, og 5 point på en anden.

Automation

Send e-mail kampagner der automatisk flettes indhold sammen ud fra oplysninger om kundes placering i kunderejsen, Owner og segmentering. ​

Effektivt CRM der holder styr på dine leads

Online CRM

Identificer og få et overblik over dine kunder med LeadScoreApp. Hold styr på dine daglige opgaver, og konverter flere af dine leads til faste kunder.

Sådan hjælper vi byggefirmaer med at få en større kundebase

typehyse case

Vi giver jer et overblik over, hvilke
personer der besøger din hjemmeside,
og hvem der viser en købeklar adfærd.

Vi optimerer din kundepleje,
så du kan holde dem varme med
målrettede og automatiske
nyhedsbreve.

Vi sender en prioriteret liste med 
nye potentielle kunder direkte
til din indbakke hver dag.

Hvert klik på din hjemmeside er et købssignal

Alle dine kunder efterlader købssignaler på din hjemmeside,
som afslører noget om, hvilke huse de interesserer sig for,
og hvilken købsmotivation samt købsblokering de har.

Markedsføring efter customer journey

Opsæt de faser, som dine kunder går igennem i en købsprocess. På den måde kan du se, hvor mange kunder, der befinder sig i de enkelte faser, og du kan oprette målrettede e-mails, der sendes automatisk, når en kunde går i stå i en fase.

Customer Journey Tracking med LeadScoreApp
Lead tracking kan profilere på baggrund af online adfærd

Markedsføring efter interesser

Alt hvad dine leads foretager sig på din hjemmeside, er med til at fortælle, hvad de interesserer for. Her kan du benytte vores interesseprofiler til at segmentere og automatisere målrettede e-mails mod netop den interesse, som et lead scorer højest på.

Markedsføring efter adfærd

Følg dine leads’ adfærd på hjemmesiden. Se hvilke sider de kigger på, og hvor ofte de besøger din hjemmeside. Opret målrettede e-mails efter de købssignaler, der efterlades på hjemmesiden og lad LeadScoreApp automatisk prioritere og sende de bedste e-mails.

lead tracking viser hvilke sider et lead har besøgt
Lead tracking finder frem til hvor varmt et undemne er

Brug lead scoring til at lukke salget

Brug vores lead scoring-funktion til at få overblik over, hvilke af dine leads, der er mest købeklare. Ud fra dette kan du opsætte din automatiske e-mail marketing og sørge for at lukke salget med perfekt timede e-mails eller oprette opgaver til salgsafdelingen.

Gør Som Vores Andre Kunder og Få Flere Leads og Mere Salg

Kontakt dine kunder på det helt rigtige tidspunkt, nemlig når de er allermest engageret i dit produkt.