Marketing automation til velgørenhedsorganisationer

Marketing automation til velgørenheds-organisationer

Marketing automation til velgørenhedsorganisationer

Med LeadScoreApp misser du aldrig muligheden for at få endnu et medlem til at støtte din velgørenhedsorganisation.
Ved at have 100% indsigt i din besøgendes færden på din hjemmesiden, kan du let og automatisk få vedkommende til at støtte din organisation!

 

Vi har lavet en opskrift

Vi har lavet et eksempel på et flow, der kan gøre tøvende besøgende til trofaste medlemmer. Dette flow kan med lethed implementeres i LeadScoreApp:

Flere medlemmer

Automatisk omni-channel marketing

Ved at LeadScoreApp tracker dine leads’ adfærd får du viden og indsigt i, hvor de er i købsprocessen. Denne indsigt kan du bruge til at opsætte et automatisk marketing flow i flere kanaler på én gang.

I eksemplet ovenfor besøger et lead “bliv medlem” siden. Dette er et klart købssignal, men vedkommende tøver af ukendte årsager. Herefter modtager leadet en SMS 24 timer senere, hvor vedkommende nu tager overvejelsen op igen. Herefter modtager vedkommende et e-mail flow, der har til formål at få dit lead til at tegne et medlemsskab.

Dit lead bliver nu varmet op af systemet helt automatisk de næste 14 dage. Hvis leadet endnu ikke har konverteret, vil vedkommende blive ringet op af et callcenter, for at snakke om de støtteprogrammer, leadet har læst mest om på hjemmesiden. Herefter tegner leadet et medlemsskab, der forbliver langvarigt pga. automatisk pleje fra systemet.

Hvad er marketing Automation?

Personligt, relevant og helt perfekt timet!

Leadet vil have stor tilbøjelighed til at blive medlem, da du kommunikerer på det helt rigtige tidspunkt, hvor vedkommende selv har sendt købssignaler.

Ved at udføre din kommunikation baseret på data og brugeradfærd kan du også justere budskabet automatisk, eksempelvis hvis leadet ikke ønsker at blive medlem vil vedkommende i stedet få et tilbud om støtte med 100,- kroner.

 

Prøv det gratis og uforpligtende

Du kan prøve denne model af i praksis, ganske gratis og uforpligtende. Med LeadScoreApp kan du tracke dine leads’ adfærd og finde frem til deres ønsker og behov, hvorefter du automatisk kan målrette din markedsførings- og salgsindsats herefter.

LeadScoreApp kan prøves helt GRATIS og uforpligtende på 100 leads. Bestil en gratis demo i dag!

 

Seneste indlæg