bedre leadgenerering med lead scoring header

Bedre leadgenerering med lead scoring

Brug lead-scoring til at sætte turbo på leadgereringen. Din egen hjemmeside og eksisterende kontakter er den bedste kilde til flere leads. Du mangler bare at kunne se de købssignaler der efterlades på hjemmesiden.

LeadScoreApp er et system til effektiv lead-scoring. Systemet kan nemt installeres på hjemmesider og identificere leads’ købssignaler. Lyt med her til en præsentation af LeadScoreApp, der er afholdt sammen med Erhvervsrådet i Herning.

 

Online leadgenerering med LeadScoreApp

Hjemmesiden er det vigtigste salgsværktøj for rigtig mange virksomheder. Det er her, at kunden møder virksomheden for første gang og får et indtryk af virksomhedens og dens ydelser. Kunden bruger hjemmesiden til informationssøgning og til at lade sig inspirere af nye måder at løse deres problem/behov.

Men der er en ting, der er endnu vigtiger end hjemmesiden – data om kundernes adfærd på hjemmesiden. Deres adfærd på hjemmesiden afslører, hvor de er i købsprocessen. Søger de efter produkter, har de fundet en løsning, er der købsblokeringer eller er de klar til at handle.

Med data om kundens adfærd på hjemmesiden, så kan virksomhederne sætte kunden i centrum og give den hjælp og støtte, som den enkelte kunde har brug for på et given tidspunkt.

LeadScoreApp revolutionerer hele måden virksomheder skal tænke online leadgenerering!

Mulighederne for online leadgenerering i LeadScoreApp:

  • Identificer og reagerer på de bedste leads
  • Målret det rigtige budskab/kommunikation til de rigtige leads på det rigtige tidspunkt
  • Arbejde proaktiv med salget – med de rigtige leads på det rigtige tidspunkt

 

Lead-scoring giver flere leads

Der er et kæmpe potentiale gemt i virksomhedens hjemmeside og kontaktdatabase. Men der er alt for få der aktiverer disse muligheder. Lyt til dette podcast og lær at gøre leadgenerering på hjemmesiden langt mere intelligent. Det kræver en ny tilgang til hjemmesidens rolle i virksomhedens kommunikation og arbejde med leads, men gevinsterne er til gengæld store.

Seneste indlæg

Prospects fra hele verden

Fastbase opkøbte LeadScoreApp for snart 2 måneder siden, og vi har arbejdet på, at dette nye fællesskab, skal tilbyde vores kunder det bedste fra begge

Læs mere »