Pop-ups, der sælger og servicerer

Pop-ups, der sælger og servicerer i rejsebranchen

Pop-ups, der sælger og servicerer

Hjemmesiden er det vigtigste salgsværktøj i rejsebranchen. Det er her, at kunden møder rejsebureauet måske for første gang og hurtigt danner sig et indtryk af rejserne og bureauet. Kunden bruger hjemmesiden til at søge efter rejser, lade sig inspirere og kigge efter aktuelle rejsetilbud.

 

Pop-ups som kundeservice

Pop-ups kan bruges til så meget andet, end bare at samle mailadresser. Med pop-ups kan du give en oplevelse af personlig og venlig kundeservice på hjemmesiden. Pop-ups skal selvfølgelig ikke komme op uopfordret og genere brugeren, men hvis en tilbagevendende bruger tilbringer mere end 30 sekunder på en side med priser, så kan det kan en pop-up komme frem med et relevant og motiverende budskab og samtidig indbyde til dialog og et godt rejsetilbud. 5-10% udfylder formularen med denne opsætning.

Eksempel på popup

 

Få lead scoring på alle forespørgsler

Men… der er en ting, der er endnu vigtigere end hjemmesiden; nemlig data om kundernes adfærd på hjemmesiden. Deres adfærd på hjemmesiden afslører, hvor de er i købsprocessen. Søger de efter rejser? Har de fundet en rejse? Er der købsblokeringer eller er de klar til at booke en rejse?

Her er eksempel på, hvordan opsætningen kan se ud:

Rejsebranchen marketing automation

 

Spar tid i dine salgsprocesser med leadscoring

Du får en liste over de leads, der er længst i købsprocessen, og hvad de er interesseret i. Med LeadScoreApp vil du vide om et lead vil på skiferie eller charterferie, med den viden kan du målrette mails omkring leadets ønsker, og kontakte leadet med et konkret, relevant og perfekt timet tilbud!

Derfor skal salgsprocesserne i langt højere grad baseres på et leads adfærd i forhold til interaktioner i mails og aktivitet på hjemmesiden. Med den information kan en sælger lave opfølgningen og få bedre hitrater og meget bedre samtaler med kunderne.

Eksempel på lead tracking og scoring fra en kunde, der har udfyldt pop-up’en:

Lead tracking og leadscoring

Gevinster

  • En feature, der gør hjemmesiden til et aktivt salgsværktøj
  • Følg med i dine kunders købsproces
  • Opdag hver enkelte kundes ønsker og behov ud fra deres adfærd
  • Bliv i stand til proaktivt at bearbejde leads og marketingsdatabasen

Prøv i dag

Du kan prøve LeadScoreApp gratis og uforpligtende på 100 leads.
Med LeadScoreApp kan du indsamle de små personlige data om dine leads, der afslører behov og tendenser.
Ved at kende til disse behov, ønsker og tendenser kan du levere det indhold dit lead finder relevant.

Prøv en gratis demo i dag!

Seneste indlæg