bedste-artikler-fra-2015

Bedste artikler fra 2015

Et nyt og spændende år er skudt igang. Vi glæder os til dele tips og tricks med dig i det nye år. Inden da, tillader vi os dog at kigge tilbage på sidste års mest populærere artikler. Her var det særligt vores referencer i rejsebranchen der var stor interesse for.

Her får du et lille uddrag af de 3 mest populærere artikler fra 2015:


1: CRM til rejsebranchen

Kunderne efterlader købssignaler på hjemmesiden

Hvert klik afslører noget om, hvilke rejser de interesserer sig for – og hver søgning afslører noget om deres behov. Læs her, hvordan simple adfærdsdata fra hjemmesiden kan revolutionere CRM og salgsprocesserne for rejsebureauer.

Læs artiklen her..


2: Retargeting e-mails

90 % bedre konverteringsrate med retargeting e-mails

“Nyhedsbrevet skal være mere personligt og relevant for vores brugere. Vi vil gerne have en mere personaliseret kommunikation med vores brugere, og indholdet skal være mere målrettet den enkelte”.

Sådan lød udfordringen fra kunden. Vi vidste med det samme, at vi skulle arbejde med retargeting i e-mailstrategien. Læs her om vores overvejelser, løsningen og hvilke resultater, det gav.

Læs artiklen her…


3: Målrettede nyhedsbreve

Sådan laver du dynamisk profilering

Formålet med nyhedsbrevet er, at bygge relationer med brugerne, lede trafik til hjemmesiden og skabe salg. Det giver næsten sig selv, at det ikke er særlig smart, at kommunikerer det samme til hele nyhedsbrevslisten uanset hvor stæk relationen er, hvad de allerede har læst på hjemmesiden, eller om de allerede har købt.

Læs artiklen her…

Seneste indlæg