Leadgenerering for B2B virksomheder

Med LeadScoreApp kan du se hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside og automatisk fylde dem med personlig markedsføring.

Automatisk leadpleje og B2B leadgenerering

Funktionerne lead scoring, lead tracking og marketing automation giver dig, varme og købsparate leads, som er klar til at snakke med salg.

LeadScoreApp gør det muligt at identificere, tracke og automatisere leadgenerering. Vi skaber brandvarme leads, ved brug af automatiseret, personlig og relevant markedsføring. LeadScoreApp sætter med andre ord din B2B leadgenerering på autopilot

Et lead er ikke bare en kontaktoplysning, men en person, der er kvalificeret via deres adfærd på din hjemmeside. Forestil dig, at du kan se alle deres interaktioner og sidevisninger.​

  • Du kan identificere muligheder for opsalg og mersalg til eksisterende kunder.
  • Du kan se om eksisterende kunder pludselig begynder at interessere sig for andre af dine produkter.
  • Du kan følge op på de kunder, der har læst om et bestemt produkt på din hjemmeside.
  • Du kan se om din kunde har åbnet dine e-mails og nyhedsbreve.
Lead scoring

Identificer leads

Find varme leads der går med købe overvejelser – men mangler et sidste skub.

Fokuser salg

Hjælp sælgere med at fokuserer deres tid på leads, hvor de nemmere får et salg

Marketing Automation

Lav automatisk markedsføring, der var mer god op under dine leads.

Sæt din B2B leadgenerering og leadpleje på autopilot

Lead Tracking

Med LeadScoreApp kan du følge dine leads digitale fodaftryk. Se hvilke sider dine leads besøger, om de læser dine mails og om de downloader dine filer. Med lead tracking får du indsigt i dine leads aktivitet på hjemmesiden og interesse for dine produlter.

Lead Scoring

Lead scoring giver dig overblikket over dine varme leads. LeadScoreApp tracker dine leads’ digitale fodaftryk på din hjemmeside, aflæser deres købssignaler og udregner prioriteret lister af varme leads - som du kan gøre til nye kunder.

Marketing automation

Marketing Automation

Forøg ROI'en på din markedsføringsindsats med vores marketing automation værktøj. Send det rigtige budskab, til det rigtige lead, på det rigtige tidspunkt. Alt det er muligt, helt automatisk med Marketing Automation.

Customer Journey

Se hvor henne dine leads er i deres Customer Journey og lav relevant og personlig markedsføring, der rammer dem hvor behovet er.

Marketing automation

E-mail Automation

Send e-mail kampagner der automatisk flettes indhold sammen ud fra oplysninger om kundes placering i kunderejsen, Owner og segmentering.

Segmentering

Kategoriser leads i forskellige segmenter eller lav dynamiske regler der klarer segmenteringen for dig automatisk.

Social Medie Profilering

Vi scanner 35 sociale medier og henter offentligt tilgængelige oplysninger, som profilen beriges med. Alle fundne sociale -medier er kun et klik væk.

Retargeting Audience

Lav målrettede lister til opfølgning med målrettede budskaber på Facebook og andre medier.

CRM

Få en ny tilgang til CRM, hvor vi sætter din hjemmeside i centrum for bearbejdning af dine leads og kunder.

Se hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside

Se hvilke virksomheder der er interesseret i din virksomhed, før at de overhovedet er blevet til et lead. Skab et kanvas over alle de virksomheder som finder din virksomhed interessant. 

Luk salget med LeadScoring

Luk salget hurtigere med vores Lead Scoring funktion. Lead Scoring hjælper dig med at identificere hotte leads, der er tæt på at tage det endelige skridt i deres købsproces.
Lead scoring

Leadgenererings Blog

Det er vigtigt at have et nyhedsbrev, når man er en B2B virksomhed. Lær hvordan du laver det optimale nyhedsbrev for din virksomhed. 

Psykologi spiller en større rolle i din B2B Salg, end du lige går og tror. Hvis du forstår psykologien, bag din målgruppe, så vil det blive lettere for dig at opbygge et tæt forhold til dem.

Selv om nogle tror at e-mail marketing er en døende marketing form, så er det faktisk stadig den bedste måde for virksomheder at komme i kontakt med deres målgruppe.

Gør som vores andre kunder og få flere leads og mere salg

Bestil en gratis demo i dag!