Om os2018-12-20T09:43:38+00:00

“Vores vision er at flytte grænserne for intelligent
og automatiseret salg og markedsføring”

Vi tror på, at der er et stort potentiale og mange muligheder i at bruge de købssignaler, som leads og kunder efterlader på din hjemmeside, til at generere flere leads og mere salg.

Vi er et dansk bureau, der startede på at udvikle LeadScoreApp i år 2012. Vores idé bag virksomheden var baseret på et meget simpelt behov: At kunne tracke leads på vores hjemmeside, så vi kunne se, hvem der var interesseret i vores tilbud, og hvornår de var klar til at tage en købsbeslutning. Vi startede med at udvikle et trackingsystem til Mailchimp. Derfra har systemet udviklet sig til at blive et webbaseret værktøj, som kan kobles på alle hjemmesider.

Alt vores udvikling foregår i Danmark og er drevet af behovet i de danske firmaer, som kommer på systemet. Vores ambition er at lave et simpelt, nemt og overskueligt online værktøj til leadgenerering, som ingen kan undvære, og som alle har råd til.

Vores opfordring er kort og godt: Brug LeadScoreApp og sæt hjemmesiden i arbejde. Så vil du blive belønnet med hotte leads, der er klar til at købe dine produkter.

I dag er LeadScoreApp et hurtig og effektivt værktøj til at generere leads online. Vores tilgang til leadgenerering er et opgør med klassisk leadgenerering ”som en aktion på hjemmesiden”. Vi har oplevet, at leadgenerering som en proces er meget mere effektiv og produktiv. Systemet fokuserer derfor på fire opgaver:

  • Opsamling af leads fra hjemmesiden.

  • Kvalificering af leads med et pointsystem på hjemmesiden.

  • Holde styr på, hvor et lead er i købeprocessen

  • Flytte leads gennem købeprocessen frem mod et salg med automatiske e-mail kampagner.

Mød teamet bag LeadScoreApp

Med over 13 års erfaring tilsammen, er LeadScoreApps grundlæggere hjertet og hjernen bag vores leadgenering og marketing automation system. Med deres dokumenterede resultater i baglommen og deres samlede erfaring er du sikker på, at din hjemmeside og kundebase altid er i gode hænder.

Brian Kristiansen

CEO & Founder

Tlf: + 45 21 79 16 00

Henrik Sevelsted

CO-Founder

Tlf: + 45 24 45 65 81

Vores kunder

Vi arbejder med en lang række virksomheder fra forskellige brancher:

Vores løfte til dig

Brug for hjælp?

Vores team af eksperter inden for leadgenerering og marketing automation står
altid klar til at give dig en hjælpende hånd med at optimere dine salgs- og
marketingprocesser. Vi kan hjælpe med alt fra automatisering og lead
konvertering til større, komplekse opgaver.

Kontakt os her