Hvem er vi?

“Vores vision er at flytte grænserne for intelligent og automatiseret salg og markedsføring”

Vi tror på, at der er et stort potentiale og mange muligheder i at bruge de købssignaler, som leads og kunder efterlader på din hjemmeside, til at generere flere leads og mere salg.

Innovatorium
Vi er et dansk bureau, der startede på at udvikle LeadScoreApp i år 2012. Vores idé bag virksomheden var baseret på et meget simpelt behov: At kunne tracke leads på vores hjemmeside, så vi kunne se, hvem der var interesseret i vores tilbud, og hvornår de var klar til at tage en købsbeslutning. Vi startede med at udvikle et trackingsystem til Mailchimp. Derfra har systemet udviklet sig til at blive et webbaseret værktøj, som kan kobles på alle hjemmesider.Alt vores udvikling foregår i Danmark og er drevet af behovet i de danske firmaer, som kommer på systemet. Vores ambition er at lave et simpelt, nemt og overskueligt online værktøj til leadgenerering, som ingen kan undvære, og som alle har råd til.Vores opfordring er kort og godt: Brug LeadScoreApp og sæt hjemmesiden i arbejde. Så vil du blive belønnet med hotte leads, der er klar til at købe dine produkter.

I dag er LeadScoreApp et hurtig og effektivt værktøj til at generere leads online. Vores tilgang til leadgenerering er et opgør med klassisk leadgenerering ”som en aktion på hjemmesiden”. Vi har oplevet, at leadgenerering som en proces er meget mere effektiv og produktiv. Systemet fokuserer derfor på fire opgaver:

  • Opsamling af leads fra hjemmesiden
  • Kvalificering af leads med et pointsystem på hjemmesiden
  • Holde styr på, hvor et lead er i købeprocessen
  • Flytte leads gennem købeprocessen frem mod et salg med automatiske e-mail kampagner

Mød teamet bag LeadScoreApp

Med over 13 års erfaring tilsammen, er LeadScoreApps grundlægger hjertet og hjernen bag vores leadgenerering og marketing automation system. Med hans dokumenterede resultater i baglommen og sin samlede erfaring er du sikker på, at din hjemmeside og kundebase altid er i gode hænder.

Brian Kristiansen

Brian Kristiansen

CEO & Founder

Tlf: +45 21 79 16 00

Vores løfte til dig

Best Practice

Gennem mange år har vi hos LeadScoreApp dynamisk ændret, opdateret og dyrket vores evne til at generere og konvertere kundeemner til tilbagevendende kunder. Det har gjort, at vi i dag er blevet eksperter i at effektivisere og automatisere dine salgsprocesser og marketing aktiviteter. Med over 13 års erfaring er du sikker på, at din hjemmeside og kundebase altid er i gode hænder hos os.

Hurtig Opstart

Hos LeadScoreApp har vi sørget for at selve installeringen af vores system er nem for alle. Alt du skal gøre er at installere et stykke kode og forbinde den via e-mail, Campaign Monitor eller installere dine leads fra CSV. Hvis du ønsker hjælp til opsætning, træning eller uddannelse i systemet, tilbyder vi også, at du kan få besøg af en professionel partner, som klare dette for dig.

Brug for hjælp?

Vi kan hjælpe med alt fra automatisering og lead konvertering til større, komplekse opgaver.